2009. szeptember 12., szombat

Nagyanyáink gyógymódjai:)

Azzal a szándékkal nyitottam ezt a blogot, hogy a hagyományos gyógymódokat ide tudjuk begyűjteni.
Minden jó gyógyítási módszert szeretnék ide sűríteni. Aki szeretne részt venni a gyűjtögetésben és szívesen megosztja másokkal tudományát, annak küldök meghívót .
Nem az a célom, hogy az orvost megkerülve otthon kísérletezzünk, hanem, ami jó és bevált, azzal elősegítsük a gyógyulást. :)

9 megjegyzés:

Monika írta...

Nagyon jó ötlet!!!!!

Kaoka írta...

Köszönöm mammka! Remélem ötletek is jönnek. :)

Monika írta...

Kéne felvetned valami témát.

Anderda írta...

Kaoka, irhatnal a megfazas es kohoges kezeleserol..nalunk mar megkezdotott a szezon.. az irodaban mar futenek..!! Ma 16 fok volt.:(

En lelkesen iszom a jo kis hazai neocitrant..:)

Puszii
cica

Körmi írta...

Igen szerintem is jó ötlet lenne összegyűjteni egy helyre a jó kis hagyományos gyógymódokat ... majd "kutatok" én is e témában!!

Márti írta...

Ez nagyon jó ötlet! Nekem hetek óta folyik az orrom és köhögök, de lázam nincs. Ajánlották, hogy vöröshagyma leveléből készítsek teát, az nagyon jó a köhögésre. Ki fogom próbálni. A mézet nem is írom, azt mindenki tudja.
Ja, és nagyon ajánlják a fülgyertyát, ami nagyon jól kitisztítja az arcüreget.

Szera írta...

Kérnék meghívót! Bár még soha nem voltam tagja meghívós blogoknak, és azt sem tudom, hogy mit kell csinálni... :)

Kaoka írta...

Kedves Szera, rámész a saját profilodba, ott a Hagyományos Gyógymódra és jobb oldalt fenn megjelenik az új bejegyzés. Ott máris írhatsz, mint a saját blogodba. képeket is ugyanúgy tudsz feltenni.
Köszönöm, hogy csatlakoztál. :)

Unknown írta...

Memperkenalkan, Ace Maxs Obat Kanker Payudara alami berbahan dasar 100% Herbal. Mengobati kanker payudara stadium awal hingga stadium khasiat ace maxs akhir dengan efektif dan aman tanpa operasi, tanpa kemoterapi, tanpa radiasi Dunia Pom Mini dan tanpa menimbulkan efek samping yang membahayakan. Cara Order Ace Maxs Kualitasnya terjamin, sudah terdaftar Legalitas Ace Maxs di BPOM RI dan DEPKES RI. Simak kandungan lengkap dan keunggulannya berikut ini! Ace Maxs